ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

След финализиране на поръчката ще получите имейл, описващ вашата поръчка. Също така очаквайте телефонно обаждане от наш служител за потвръждаване на направената поръчка, уточняване на наличността на стоката и подробности около доставката.

Може да заплатите с наложен платеж. Плащането с наложен платеж се осъществява на място при получаване на пратката и се заплаща на куриера на Еконт Експрес

Доставка на поръчката се извършва от куриерска фирма „Еконт Експрес” ООД, съгласно общите условия на фирмата: до адрес, посочен от клиента или до офис на „Еконт Експрес” ООД

Срокът за доставка е в рамките от 1 до 3  работни дни след заявяване на поръчката с изключение на официалните празници. Всички поръчки заявени до 15.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки заявени  след 15.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. При възможни забавяния ще бъдете уведомени от наш служител.

Всичките продукти се испращат с включена застраховка за транспорт.

Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от куриера. В случай, че стоката е повредена при нейното транспортиране, моля да уведомите служителя на Еконт екпрес.

Необходимо е да са състави протокол от куриера. Ние ще ви изпратим нов продукт. Не носим отговорност за транспортни дефекти при непрегледана пратка от ваша страна в присъствието на куриер.

Предоставяме ви възможността да върнете закупени продукти в рамките на 14 календарни дни от датата на приемане на стоката. Необходимо е продуктите да са в състоянието, в което са получени – придружени с оригиналната опаковка, всички етикети и документи, с които са доставени. Цената за доставка на върната стока е за сметка на потребителя.

Връщане на продукти се осъществява  при спазени следните условия:

• Запазен добър търговски вид (стоката не е използвана, надраскана, повредена или захабена).

• Не са налице повреди, причинени от употреба и неправилна употреба.

• Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

Работно време

Понеделник – Петък: 10:00 – 15:00
Събота и Неделя: Почивни дни

Телефон
0896634196